Tom Ford accessories og sko

Sæsonens must-haves

Her i efteråret som jo snart bliver vinter, er det nødvendigt med en opdatering af både sko, støvler og accessories. Inden man tager ud og shopper alt det nye, bør man orientere sig om, hvilket brand man ønsker. Personligt er jeg rigtig glad for Tom Ford da kvaliteten er i top og designet er super lækkert – så for mig har Tom Ford det hele.

Lækre tasker i mange designs

En af de ting Tom Ford er super dygtige til er, at have et super lækkert udvalg af tasker i alle mulige størrelser, materialer og farver. Her vil jeg vove og påstå, at der er noget for enhver smag. Kollektionen af tasker fra Tom Ford indeholder både de helt store og lækre shopper bags, fine skulder tasker og ikke mindst de helt perfekte clutches i den rette størrelse til en tur i byen! Ud over de mange muligheder i form af modeller og størrelser produceres kollektionerne i flere forskellige og lækre materialer. Lang størstedelen af taskerne er i klassisk, glad læder som jo altid er et sikkert valg og ser lækkert ud og ikke mindst holder i lang tid. Foruden dem, er der enkelte modeller i skind fra en pyton slange – den er anderledes af udseende, uden at være alt for speciel. Farven er en lækker mellem-brun farve og så er der det smukke mønster i slangeskindet som giver det fineste spil i tasken. Guldspændet og kæden går virkelig godt til skindet, og det hele passer perfekt sammen – helt sikkert et must have denne vinter for mit vedkommende!

Sko, støvler og solbriller

I vintersæsonen hører sig jo også nogle fester med, som for mange jo primært består af julefrokoster med både arbejde, venner og familie. Til disse fester kan jeg rigtig godt lide at dresse up både hvad angår tøj, sko og accessories – og specielt sko har jeg en svaghed for. Tom Ford har i de seneste kollektioner nogle rigtige lækre stilletter i lækkert læder med leopard print som faider ud så det ikke virker overdrevet. De her pumps har også en ankelrem som for det første ser super elegant ud, men også gør skoene lettere at gå i længere tid. Ud over disse, er der også støvletter i det for tiden meget populære velour i flere farver som også ville gå rigtig godt til en julefrokost. Mine absolutte favoritter for tiden er dog den støvlet mixet med en stillet de har i blankt, sort klassisk læder. Der er åbent til tæerne i form af en peeptoe og så også til hælen – og så går læderet helt op omkring anklen hvor der er lukket. Hælen er fin og tynd med en højde på 10 cm. Som en lækker lille detalje er der lynlås ned igennem midten af støvletten som giver et fedt, råt look!

På trods af det kolde vejr kan vi i Danmark og også opleve den dejlige vintersol som i denne sæson står så lavt på himmelen – og så er solbriller naturligvis et must, som også findes fra Tom Ford.