Givenchy støvler

Støvlesæson

Efteråret er her, hvilket for mange kvinders vedkommende betyder nye støvler – og et par er sjældent nok. Det kan dog være svært, at finde de helt perfekte støvler der opfylder alle de krav som mange jo oftest har til et par støvler der skal holde en hel sæson. Naturligvis er det ikke alle kvinder der er ens, og selvfølgelig har de forskellig smag – men der er en række kriterier der går igen hos rigtig mange som kan have indflydelse på valg af de rigtige støvler.

Længde på skaft, hæl og materiale

Noget af det der har mest betydning når det kommer til valget af støvler til vinterhalvåret er klart højden på skaftet. Nogle vil gerne have at støvlen går op til knæet, og nogle foretrækker endda at de går op til låret. Det kan dog virke lidt voldsomt til en hverdags-støvle og kan være svært at finde outfits der passer godt til. Der er det lidt lettere med en knæhøj støvle som kan bruges til både bukser og kjole/nederdel. Mange foretrækker dog en lav støvle, nærmere kaldt støvletter som går til omkring anklerne. Højden og formen på hælen har også meget at skulle have sagt, da også komfort spiller ind her. En høj hæl er altid flot men kan være ret upraktisk og ikke så komfortabel – men igen så er det meget forskellig fra kvinde til kvinde hvad man her foretrækker. Materialet vil for mange være enten glat, klassisk læder eller den altid sikre vinder ruskind.

Et godt bud på efterårsstøvle

givenchy støvler sort læder

Et super godt bud på en støvle som kan bruges hele efteråret og det meste af vinteren er en ankelstøvle fra Givenchy i sort, klassisk glat læder med flotte sølvspænder. Den lidt rå støvle kan gå til de fleste outfits og kan endda være med til at pifte lidt ellers kedeligt tøj op på den fede måde! De mange fine små sølvnitter er også super stilfulde og giver den klassiske model et lille pift i den rå retning som rigtig mange kvinder godt kan lide. Disse Givenchy støvler passer perfekt til både jeans, læderbukser eller kjoler og nederdele – det er det fede ved Givenchy, at deres designs er super klassiske men ofte lige med et tvist der gør det vildt godt og passer godt til de fleste typer kvinder!

Forventninger til støvler

Ligesom med så mange andre ting man køber, så har de fleste selvfølgelig også høje forventninger til et par nyindkøbte Givenchy støvler. Det har man nok både fordi de er forholdsvis dyre og dermed bør være super komfortable og være i en rigtig lækker kvalitet. Derudover har mange kvinder nok også ofte en ide om, hvor meget de kommer til at bruge sådan et par støvler og det er desværre ikke altid det lige holder stik, og det kan være super skuffende. Det kan der være forskellige årsager til som for eksempel ringere komfort end man regnede med, eller et andet forhold til vinter outfits.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at Givenchy er et lækkert brand og jeg tvivler på, at nogen kvinde vil blive skuffet over disse lækre Givenchy støvler!