Trends for badeforhæng i 2023

Hvis du er sådan en, der kan lide at være på forkant, så vil du nok gerne vide mere om kommende trends for badeforhæng i 2023. Jeg har brugt meget tid på Instagram på at se billeder af badeværelser og følger rigtig meget med i hvad de helt store indretningsguruer vælger. Her vil jeg dog ikke give den forventede præsentation af badeværelsestrends i 2023, men derimod mit bud på hvordan man kan bruge disse trends til at vælge et badeforhæng, der forbliver moderne i mange år. 

Badeforhæng med tryk og abstrakte billeder

Hvis man er i tvivl om hvilke badeforhæng, der er moderne lige nu, så er det en god idé at kigge indad. Tænk over hvilke badeforhæng, der reflekterer din personlighed og vælg et med et print eller et abstrakt billede, der på en eller anden måde fortæller en historie om dig. Det vil gøre dit badeværelse mere unikt og personligt, og det kan sagtens gøres på en smart og moderne måde. På den online forretning Ideshoppen finder du bl.a. et stort udvalg af badeforhæng med flotte mønstre

Badeforhæng i naturprint

For dem, der foretrækker en mere naturlig æstetik, er badeforhænge med naturprint vejen at gå. Faktisk er de et populært valg til ethvert badeværelse på grund af deres alsidighed; der er noget for enhver smag i denne kategori. Der findes et hav af forskellige badeforhæng med naturmotiver som f.eks. marmor, sten, vanddråber, blomster og planter. Badeforhæng med naturprint kan bruges i ethvert badeværelse, uanset om det er traditionelt eller moderne.

Badeforhæng, der matcher andre ting i badeværelset

Uanset hvilket badeforhæng, som du vælger, kan det fungere rigtig godt, hvis du sørger for, at det matcher med andre ting i badeværelset. Vælg derfor et badeforhæng med farver, der passer til resten af badeværelsets indretning. Dette får badeforhænget til at være visuelt interessant og det gør, at badeforhænget bidrager til at fremhæve en særlig stil i badeværelset. 

Matchende håndklæder og badeforhæng er især en god idé. Vælg f.eks. forskellige farver til dine håndklæder og badeforhæng, der komplimenterer hinanden og skaber et afbalanceret look. Du kan også vælge samme farve til begge eller forskellige nuancer af samme farve. 

Matchende badeforhæng og gulvmåtter fungerer også rigtig godt. Hvis du vil matche dit badeforhæng og gulvmåtten, er det nemmest, hvis du køber dem fra samme butik. 

Gør det personligt

Der er mange forskellige typer badeforhæng at vælge imellem, men der er også mange måder, hvorpå du kan tilpasse dem, så de passer til din egen personlige stil. Uanset hvilket look du går efter i 2023, er der et badeforhæng derude til dig! Mit bedste råd er derfor: Gør det personligt!