Sådan styles smykker

Smykker er en fantastisk måde at tilføje glamour til din garderobe. Det er også en fantastisk måde at udtrykke dig selv og vise din personlighed frem. Men nøglen er at vide, hvordan man bygger et helt outfit med smykker, ikke bare udvælger nogle få stykker, der ser godt ud i sig selv. Sådan kan du begynde at bygge det perfekte outfit med smykker:

Brug ikke alle dine smykker på én gang

Hvis du sammensætter alt for mange smykker, vil det ikke ligne en forbedring – det vil ligne en distraktion. Det bedste råd, du kan følge, er at bære ét iøjnefaldende “fokussmykke”, der komplementerer dit overordnede outfit, uanset om det er øreringe eller en halskæde. Hvis du ønsker at bære flere smykker, skal du vælge en hoveddel (som en halskæde) og derefter tilføje mindre smykker, som på en diskret måde komplementerer halskæden. 

Dit fokussmykke kan f.eks. være et smykke, som du ved er moderne lige nu. Det kunne f.eks. være en af de smukke signet ringe fra IX Studios. IX Studios designer meget moderne og iøjnefaldende smykker, såkaldte statement pieces, som derfor funger rigtig godt som fokussmykke i et outfit.  

Sørg for, at du kan se hele dit outfit, når du har smykkerne på

Det kan hjælpe, at sørge for, at du kan se hele dit outfit, når du har smykkerne på. Derved vil du nemt kunne sikre dig, at smykkerne ikke konkurrerer med dit tøj, især hvis dit tøj er væsentligt dyrere end smykkerne er.

Hvis smykkerne distraherer fra andre vigtige detaljer i dit outfit, så overvej at bære færre smykker eller bytte nogle ud med mindre iøjnefaldende smykker. 

Det kan også være en god idé, at matche dine smykker med din hudtone. Folk med varm hudtone ser ofte smukkest ud med guldsmykker, hvorimod folk med kold hudtone ofte ser smukkest ud med sølvsmykker. 

Tænk over dit tøj, når du køber smykker

Smykker er en vigtig del af din garderobe, og det kan være en god måde at udtrykke dig på. Men smykker kan også være dyre – så du vil gerne være sikker på, at du får god værdi for pengene.

Den bedste måde at sikre, at det sker, er ved at vælge smykker med omhu. Inden du køber et smykke, skal du stille dig selv disse spørgsmål:

  • Hvad siger dette stykke om mig? (Er det noget, jeg vil bære ved særlige lejligheder? Er det afslappet?)
  • Passer dette sammen med andre stykker i min samling? (Har jeg allerede lignende varer, eller leder jeg efter noget nyt?)