Nye havemøbler til sommeren

I forbindelse med Kristi Himmelfartsdag og det forrygende gode vejr, så sad jeg i haven hele dagen i går. Hold kæft en skøn dag og hvor har vi dog bare været heldige med vejret den seneste uge, man kan virkelig mærke at vi for alvor er trådt ind i sommermånederne. I anledningen af vejret fik jeg også lyst til at købe nye møbler til haven, eftersom de gamle efterhånden har tjent deres værnepligt. Da vejret er lidt kedeligere i dag, så har jeg brugt formiddagen på at finde mine nye havemøbler online.

Havemøbelsæt med nok pladser

Jeg faldt over havemoebelshoppen.dk, som har et glimrende udvalg af havemøbler i alle materialer, former og størrelser. Mest af alt var jeg interesseret i et havemøbelsæt med plads til minimum 6 personer, da vi tit har familie eller venner på besøg henover sommeren, og derfor skal vi helst gerne kunne dække op til alle sammen. Jeg har altid været fan af vedligeholdelsesfrie havemøbelsæt, eftersom jeg ikke er den store gør-det-selv type, og hverken har lyst eller tid til at kræse om havemøblerne. Derfor faldt valget også på et vedligeholdelsesfrit havemøbelsæt til 6 personer, hvor valget var tæt mellem flere forskellige sæt.

Det første jeg kiggede på, var Oslo Dusty havemøbelsættet, der er lavet i fine mørkebrune farver. Et virkelig flot sæt som jeg sagtens kunne finde på at købe, men problemet er at det ikke ville passe så godt ind i min have. Da jeg har et skur, der er malet sort/mørkegråt, så passer de brune farver desværre ikke ind.

Se det flotte havebord og stolene herunder:

old dusty havemøbel sæt

Havebordet og havestolene som jeg endte med at købe, er fra den italienske NARDI producent, og er et 100% vedligeholdelsesfrit havemøbelsæt. Det kunne fås i flere forskellige farver, men jeg endte med den sorte model, som du kan se herunder:

Fordelen ved vedligeholdelsesfri havemøbler

Er du ligesom mig, og gider ikke bruge tid på sandpapir, pensler og malerbøtter, så vælg havemøbler der er kendetegnet ved at være vedligeholdelsesfri eller vejrbestandige. Det eneste disse havemøbler kræver, er en tur med klud og vand, og det er uanset om der er tale om borde, stole eller solsenge. Selvom møbler til haven kan være vejrbestandige, så er det stadig en god idé at pakke dem sammen henover vinteren, da de i sidste ende så vil holde længere.

Mine næste køb

Jeg er først lige gået i gang med at opgradere min have, og derfor har jeg stadig en masse spændende ting til gode, når jeg får løn næste gang. Jeg mangler stadig en solseng, så jeg ikke behøver at ligge på græsset og slikke sol. Derudover ønsker jeg også at købe en trampolin til de små, så jeg kan holde dem beskæftiget i løbet af dagen. Udover at underholde dem, så får de selvfølgelig også en god portion motion, som er svært at lokke børn til nu om dage med computerspil og internettet. Det kunne også være hyggeligt med et lille cafesæt bagerst i haven, men det er mere nice to have end need to have. ?