Tid til brunch buffet i solen

Sommertid er den bedste tid på året, hvis du spørger mig. Lange lyse dage, solskin fra morgen til aften. Bare ben og korte ærmer, alle er glade. Sommeren gør mig glad i låget. En anden ting jeg får til lyst til om sommeren er brunch. Brunch er ikke nødvendigvis en sommerspise, men jeg synes nu stadig at det er en ting der hører sig til om sommeren. Hvis du har det på samme måde som jeg, og det lækre sommervejr giver dig lyst til at tage ud og spise brunch, så har jeg ét sted du bare skal prøve. Jeg lyver ikke når jeg siger, at La Rustica har den bedste brunch buffet Ballerup. Hvis ikke du allerede kender til La Rustica, så er det en restaurant med beliggenhed i Ballerup Centeret. Deres køkken er inspireret af støvlelandet, Italien, og du kan derfor få alle de klassiske italienske retter. Men ved siden af de klassiske specialiteter tilbyder La Rustica også brunch og brunch buffet.

Jeg er klart mest til buffet både når det kommer til brunch, frokost eller aftensmad. Jeg er derfor en flittig bruger af La Rustica’s brunch buffet. Jeg har både været der med min kæreste, bedste ven og holdt min fødselsdag dernede. Alle gangene jeg har været forbi, har maden været helt igennem perfekt. Ligesom deres normale a la carte retter er italienske er deres brunch buffet det også. Du finder både italiensk ciabatta brød, tomat salat med basilikum, pasta salater osv. Derfor er det min favorit brunch buffet Ballerup.

Selskabslokaler Ballerup med lækker mad

Som sagt har jeg haft holdt min fødselsdag på La Rustica. Deres lokaler er store og rummelige og egner sig virkelig godt til større selskaber. Ud over at jeg har holdt min fødselsdag der, har flere i min familie gjort brug af restauranten som selskabslokaler for deres arrangementer. Der findes ikke mange gode selskabslokaler i Ballerup, og dem der findes, er der venteliste på. Derfor er La Rustica blevet vores foretrukne selskabslokale i Ballerup.

Udover at have nogle velegnede lokaler til større selskaber, er det også en kæmpe fordel, at det er en restaurant. Du kan få skræddersyet en menu, som passer lige nøjagtigt til dit selskab. Der er både mulighed for brunch, frokost, eller aftensmad. Den ene gang var til min fars 60 års fødselsdag. Han havde inviteret den nærmeste del af familien ned på La Rustica i Ballerup. Han ønskede det skulle være stille og roligt, altså helt uformelt. Han kontaktede derfor restauranten, da han skulle bruge selskabslokaler i Ballerup, hvorpå de foreslog at han skulle invitere på brunch buffet. De tilbød at lave en privat buffet kun til os. Det var en kæmpe succes, alle var glade for maden og festen. Inklusiv min far, hvilket jo var det vigtigste.

Står du derfor og mangler selskabslokaler i Ballerup, lige meget om du er et stort eller lille selskab, så vil jeg anbefale La Rustica. De bor som sagt i Ballerup centeret, hvilket betyder det er nemt at komme til både med bil og offentlig transport.